Uitgebreid gids voor IoT software

Een uitgebreide gids voor de beste Iot-software

De groei in de IoT-ruimte in het afgelopen decennium is opmerkelijk en het heeft geleid tot een explosie van IoT-platforms die het aspect van het verzamelen en verwerken van gegevens van IoT-compatibele ecosystemen aanzienlijk voeden. De concurrentie in deze ruimte is zo moeilijk dat het moeilijk wordt om het aantal bedrijven te volgen dat software met betrekking tot IoT ontwikkelt.

Zoals bij elke andere markt, zijn er echter een paar die in de loop der jaren hebben laten zien dat ze vooraan staan ​​in de top van de voedselketen. Hier zullen we een kijkje nemen op de beste IoT-software die momenteel golven in de markt maakt.

Amazon Web Service

Amazon Web Service (AWS) is een cloudservice die wordt geleverd met een IoT-suite, die fungeert als universele ondersteuningssoftware voor vrijwel elke IoT-toepassing. Het beschikt over een werkruimte waar ontwikkelaars allerlei applicaties kunnen aanpassen, een functie voor apparaatbeheer en een AWS IoT-analyse die gegevens van de toepassing efficiënt analyseert. De software biedt ook een defensiegerelateerde service, AWS IoT Device Defender, die ervoor zorgt dat problemen met betrekking tot de autorisatie en codering van gebruikers niet in het gedrang komen.

amazon web servies iot

Google Cloud IoT

Net als de Amazon Web Service maakt Google Cloud ook gebruik van cloud computing als een noodzakelijk hulpmiddel om IoT-applicaties een schaalbaar en veilig ecosysteem te bieden. De software heeft een Cloud IoT-kern waar applicaties gegevens van verbonden apparaten kunnen verzamelen voordat ze deze gegevens analyseren met de Cloud Pub / Sub van het platform. Daarnaast wordt het platform geleverd met een machine learning machine die de ontwikkeling van oplossingen mogelijk maakt die de gepoolde gegevens kunnen gebruiken.

Microsoft Azure IoT Suite

Microsoft Azure IoT-platform functioneert in principe als een ecosysteem waar een gebruiker verschillende apparaten van verschillende merken kan verbinden en hun gegevens kan verzamelen voor machine learning-systemen. Wat nog belangrijker is, gebruikers kunnen standaardconfiguraties gebruiken of hun toepassing aanpassen aan hun eisen.

IBM Watson Internet Of Things

IBM Watson is absoluut een van de grote jongens als het gaat om de integratie van gegevens van IoT-apparaten met verschillende AI-toepassingen. Met de IoT-cloudoplossing kunt u verbonden apparaten op afstand bedienen en ervoor zorgen dat de gegevensoverdracht beveiligd is tegen ongeautoriseerde toegang. Er is ook een breed scala aan tools beschikbaar op het platform waarmee u uw IoT-software naadloos kunt bedienen

ThingWorx

ThingWorx onderscheidt zich als een van de meest efficiënte IoT-platforms voor industriële toepassingen. Als zodanig beschikt het over een uitgebreide samenwerkingscapaciteit, die grote ontwikkelteams bijzonder nuttig zouden vinden. Dit, in combinatie met het feit dat het een schaalbaar ecosysteem biedt voor complexere IoT-toepassingen en geavanceerde technologische add-ons zoals augmented reality, heeft het gepositioneerd als een van de meest prominente IoT-platforms.

internet

Cisco IoT Cloud Connect

Cisco IoT Cloud Connect is meer gericht op mobiel gebaseerde IoT-applicaties. Zoals verwacht betekent dit dat het platform gebruikerservices gerelateerde services mogelijk maakt. Afgezien hiervan geeft het platform gebruikers de vrijheid om hun applicaties uitgebreid aan te passen, terwijl het verschillende functionaliteiten en diensten aanbiedt die het beste bij hun behoeften passen.

Conclusie

Zoals eerder vermeld, ondervindt de IoT-ruimte een ongekend niveau van concurrentie dat heeft geleid tot het ontstaan ​​van werkelijk opmerkelijke oplossingen. Blijkbaar kwalificeren de hierboven genoemde platforms als een van de meest gebruikte en efficiënte platforms die geleidelijk de toekomst van de IoT-ruimte smeden.

SHOPPING CART

close